Mazbatasını babasının mezarına götürdü

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimden 15 gün önce yaşamını yitiren babası Ereğli eski belediye başkanı Kenan Akpınar’ın kabrini ziyaret etti.

Seçimlere kısa bir süre kala kaybettiği babasının mezarına mazbatasını da götüren Başkan Akpınar duygu dolu anlar yaşadı.

Ereğli’deki ziyarete Akpınar’ın annesi, kardeşi, parti yöneticileri ve sevenleri de katıldı. Babasına ve halkına layık bir belediye başkanı olacağını söyleyen Başkan Akpınar “Keşke babam da bu mutlu günümü görebilseydi. Bizi izlediğini ve içimdeki duyguları hissettiğini biliyorum. Ona layık bir belediye başkanı olacağım. Atacağım her imzada halkın yararını ve toplumun genelini düşüneceğim. Onurlu bir duruş sergileyerek başkanlık yapacağım. Kenan Akpınar, bize paha biçilemez, tertemiz bir isim bıraktı ve gitti. Türkiye’ye mal olmuş bir insanın oğlu olmanın onurunu ve sorumluluğunu taşıyorum” dedi.

Kendisine güvenen insanları mahcup etmeyeceğini söyleyen Akpınar “Akpınar soyadını en iyi şekilde temsil edeceğim. Türkiye’nin her yerinden babama ve bana güvenen insanları mahcup etmeyeceğim. Babama “rekor kırıp geleceğim’ demiştim. O sözümü tuttum. Mazbatamı da yanımda getirdim. Öyle bir başkanlık yapacağım ki babam benimle gurur duyacak” diye konuştu.

Başkan Akpınar zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.