Başkan Özyavuz: İlçemizdeki Yeşil Alan Sayısını arttırıyoruz

Harran Belediyesi, ilçe merkezinde vatandaşların daha rahat bir şekilde dinlenip zaman geçirecekleri park alanlarını arttırmaya devam ediyor.

Ekipler, merkez Hz. Yakup mahallesinde yenir bir parkın yapımına başladı. Değişen ve hızla büyüyen Harran’da, vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına yeni parklar kazandıran Harran Belediyesi, ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Hz. Yakup’ta yeni bir parkın daha yapımına başladı.

Hz. Yakup mahallesinde, vatandaşların aileleri ile güzel ve huzurlu vakit geçirebileceği yaşam alanları, egzersiz aletleri, çocuk oyun alanının olduğu ve birçok faaliyeti gerçekleştirebilecekleri yeni bir dinlenme ve oyun alanı oluşturulacak.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, çocuklardan ve kadınlardan gelen park taleplerini geri çevirmemeye özen gösterdiklerini belirterek, her mahalleye modern park yapımlarına devam edeceklerini belirtti.

Başkan Özyavuz, “Hz. Yakup Mahalle’mize kazandıracağımız yeni nefes alanımız bölge halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun“ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.