Yücel: “Huzur istiyoruz”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün yapmış olduğu açıklamada 2014 turizm sezonunu değerlendirip beklentileri paylaştı.

Yücel, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da geçiş aşamasında sıkıntı yaşıyoruz. Tabi ki birçok sorunlar oluşuyor ama şuanda sabretmek lazım. Sezonun daha güzel olacağına inanıyorum. Beklentiler ve turizm operatörlerinden aldığımız bilgilere göre artışın geleceği kaydediliyor” dedi. Vitrin uygulamasında hayata geçirdikleri işyeri önüne 80 santimetre ürün koyma kuralının dışına çıkan esnafların olduğunu belirten Yücel, “Son 15 -20 gündür sürekli uyarılar gönderiyoruz. İyi ve sağlıklı bir ekiple bunların kontrol ve denetimlerine başladık. Bizim söylediğimizin üzerine çıkan tüm esnafımız uyarılıyor. Kurala uymayan da cezalandırılacaktır. Çünkü biz burada huzur istiyoruz. Huzurun dışına çıkıldığı zaman bu işlerin iyi gitmeyeceğini düşünüyoruz. Ama bizi de anlayışla karşıladıkları için esnaf arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün yollardaki bakımlarına değinen da Yücel, “Bölge halkı olarak yayla kültürümüzü her zaman yaşatmak adına şuanda Fen İşleri Müdürlüğümüzün belli bölümleri doğuda ve batıda ikişer gruplar halinde köy ve yayla yollarında bakım onarım çalışması yapıyorlar. Birçok yollarımızda altyapı hazırlanıyor. Yaz ortalarında da asfaltlanıyor. Hatta doğu ve batı beldelerinde de asfalt çalışmaları devam ediyor. Merkezin de periyodik yerlerinde mevcut işlerimiz sürüyor” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.