Akcabat belediye başkanı koronavirüse yakalandı

Trabzon’un Akçabat ilçesinin AK Parti’li Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Koronavirüs’e yakalandı.

Kendisinde hiç bir belirti olmadığı söyleyen Ekim, “Babama test yaptıracaktık. Ben de yaptırdım ve Covid-19 olduğum ortaya çıktı” dedi.

Akçabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hafta sonu babasını Covid-19 testi yaptırmak için hastaneye götürdü. Bu sırada kendisi de test yaptıran Başkan Ekim’in Koronavirüs kaptığı ortaya çıkarken babasının testinin ise negatif olduğu belirtildi.

Hiçbir belirti yoktu
Evinde kendini izole eden ve doktorun verdiği ilaçları kullanan Ekim, “Benim bir şikayetim, bir sıkıntım yoktu. Biraz halsizlik vardı. Pazar günü babamı hastaneye götürdüm ve test yaptırdım. Ben de test yaptırdım. Benim testimin sonucu pozitif çıkınca aile fertlerine de test yaptırdık. Onların sonuçları henüz belli değil. Ben şuan başka bir evde onlardan uzak bir şeklide kendimi izole ediyorum” diye konuştu.