Türel’den Antalya’ya Konyaaltı müjdesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı sahilini belediye eliyle Antalya halkına ücretsiz açacaklarını belirterek, “Vatandaşlarımız tüm plaj hizmetinden tek kuruş ödemeden faydalanacak” dedi. Sahilin bu yıl belediye tarafından işletileceğini kaydeden Türel “7 bin şezlong, 3 bin 500 şemsiye ve plaj sehpasını Antalya halkının hizmetine sunuyoruz. Bu hizmetlerde tek bir kuruş ücret alınmayacak.” şeklinde konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı sahilini halka açacaklarını söyledi. Sahilin bu yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından işletileceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Antalyalılara plaj hizmetlerinin ücretsiz olacağı müjdesini verdi. Konyaaltı Sahili’nin, uluslararası şöhrete sahip plajlardan birisi olduğunun altını çizen Türel, “Burası Brezilya’nın Rio De Janeiro kentinde bulunan Copacabana plajından daha uzun ve daha güzel bir sahil. Bu sahilimizi Antalya halkının emrine amade ediyoruz” diye konuştu.

TEK KURUŞ ALINMAYACAK

Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda Maliye Bakanlığı ile protokol imzalayacaklarını söyleyen Türel, konunun önümüzdeki hafta Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşüleceğini ve sahilin belediye şirketi ANET’e tahsisinin yapılacağını ifade etti. Sahilin özel sektöre verileceği söylentilerini tamamen iftira ve yalan olarak nitelendiren Türel, şunları söyledi: “Sahili üçüncü şahıslara teslim etmeyeceğiz. Konyaaltı Sahili’ni bu yıl en iyi şekilde belediye olarak biz işleteceğiz. 7 bin şezlong, 3 bin 500 şemsiye ve plaj sehpasını Antalya halkının hizmetine sunuyoruz. Bu hizmetlerde tek bir kuruş ücret alınmayacak.”

BÜFE SAYISI DÜŞECEK

Plajda sunulan tuvalet ve duşların da ücretsiz olacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Burada halka açık bir plajı Antalyalıların emrine sunacağız. Geçmiş dönemde 24 olan büfe sayısını yeni düzenleme ile 10’a düşüreceğiz. Buranın güvenliğini de yine belediye şirketi marifetiyle gerçekleştireceğiz. Konyaaltı’na yakışan bir hizmet olacak. Halka hizmet böyle olur” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.