Yücel, Kayabaşı Köyü’nde

MHP Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kayabaşı Köyü’nde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, Payallar Belediye Başkanı Abdullah Öztürk, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar ve İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Sünbül ile köy meydanında vatandaşlarla buluşan Yücel, Alanya’nın köyüne de merkezine de eşit hizmet yapacağız dedi.

Köy Muhtarı Mesut Gözdaşı, MHP ilçe teşkilatına teşekkür ederek, ‘MHP’si bizim köyümüze sadece seçimden seçime gelen bir parti değil. Daha önce sorunlarımızı ve köyün asfaltını MHP’si çözdü. Bu anlamda kendilerine teşekkür ederim. Ancak yinede bir takım sorunlarımız var. Öncelikle yollarımızın genişletilmesi gerekiyor. Yolumuzun bazı kısımları bozuk’ dedi.

Her köyün bir takım sorunlarının olduğunu belirten Yücel, ‘Belediyenin asli görevlerinden birisi yol, su ve parke gibi hizmetler. Biz bunların yanında köylerimize dahi çocuk parkı ve sosyal alanlar da kazandırmayı hedefledik. Kayabaşı köyümüz genelde tarım yapıyor. Ben kendim belediyecilk deneyimim ve ziraat mühendisi olmam nedeni ile bir takım sorunların üstesinden kolaylıkla geleceğime inanıyorum’ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.