Belediye başkanının tecavüz skandalının görüntüleri

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Didim Belediye’si skandal görüntüler ile Türkiye’de gündem oldu. İddiaya göre, CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, kendisinden iş isteyen bir kadına tecavüz etti. Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Gündoğdu’nun da bulunduğu ortamda, CHP’li Atabay ile DİBEL Müdürü Öner Çiçek’in günlerce süren cinsel saldırılarda bulunduğu ortaya çıktı.

ÖNCE BİR OT İÇİRİLDİ

Saldırıyı anlatan mağdure kadın, belediyede görüşmenin ardından Ali Çağlar isimli bir şahsın Akköy’deki çiftliğine götürüldüğü söyledi.

Mağdure kadın, muhabbet sırasında kendisine bir ot içirilmesinin ardından kendinden geçtiğini ifade ederek alçak fiiliyatın mağduru olduğunu açıkladı.

AYNI ANDA 2 KİŞİ IRZINA GEÇTİ

Tecavüz esnasında Ali Çağlar isimli şahsın şantaj için video kaydı aldığını söyleyen mağdure, Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Gündoğdu’nun da orada olduğu belirterek CHP’li Atabay ile DİBEL Müdürü Öner Çiçek’in tecavüzde bulunduğunu söyledi.

2 AY BOYUNCA ŞANTAJ VE TEHDİTLE TECAVÜZ ETTİLER

Video kaydını kendisine şantaj olarak kullanıldığını söyleyen mağdure kadın, 2 ay boyunca tehdit ve şantajla tecavüze uğradığını söyledi.

TECAVÜZ SKANDALININ GÖRÜNTÜ VE BELGELERİNİ YAYINLADI

Gazeteci Mehmet ÖzışıkDidim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay‘ın rezaletlerini bir bir ortaya dökmüştü. Özışık şimdi de tecavüz skandalının görüntülerini ve belgelerini yayınladı..

Bir belediye başkanı düşünün; cinsel istismar, ahlaksızlık, yolsuzluk yapmış ve kimse bu adama dokunmuyor! 

Gazeteci Mehmet ÖzışıkDidim halkından gelen şikayetlere kulak kabartıp bölgeye gidince CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında söylenenlerin az bile olduğunu ortaya çıkarmıştı..

BİZE KAYYUM ATAYIN!

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan CHP’liler seçmiş oldukları Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu göreve çağırıyor; ”Bize kayyum atayın”

CHP’li Didim Delediye başkanı Ahmet Deniz Atalay’ın tecavüz ettiği kadın Mehmet Özışık’a tuzağa nasıl düşürüldüğünü ve yaşanan o karanlık geceyi ağlayarak anlattı. Peki Ahmet Deniz Atalay’ın Didim halkına zabıta vasıtasıyla yaptırdığı zulmü ve belediye kaynaklarında yapılan yolsuzluklara ne diyeceksiniz?

İşte tecavüz skandalının görüntü ve belgeleri…

#CHP’li Didim Delediye başkanı Ahmet Deniz Atalay’ın tecavüz ettiği kadın Mehmet Özışık’a uzağa nasıl düşürüldüğünü ve yaşanan o karanlık geceyi ağlayarak anlattı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.