Belediye başkanı ve eşi corona virüsüne yakalandı

Kastamonu’nun Araç İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya ve eşi corona virüsüne yakalandı. Başkan Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Corona virüs şüphesi nedeniyle 1 haftadır evde kendilerini karantinaya alan Araç İlçe Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya ve eşinin test sonuçları pozitif çıktı. Başkan Sarıkaya, corona virüsüne yakalandıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN

Sosyal medya hesabından açıklama yaparak coronaya yakalandıklarını duyuran Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, şu ifadeleri kullandı;

Sevgili Hemşehrilerim, Covid-19 şüphesiyle eşim ve ben 1 haftadır kendimizi evde karantinaya almış bulunmaktaydık. Dün yapılan test sonucumuzun pozitif olduğunu öğrendik. Tedavi sürecimiz evde devam edecektir. Tüm vatandaşlarımızın hem kendi hem çevresindekileri korumak adına tedbiri elden bırakmamasını rica eder hasta olanlara acil şifalar dilerim. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere.”