Yücel Mega Projeleri Açıkladı

alanya-kAylardır merakla beklenen projelerini açıklayan Yücel “Hepsi Alanya’yı kucaklayan, mega ve ayağı yere sağlam basan projeler” dedi

MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, 30 Mart’ta göreve gelmesi halinde uygulayacağı mega projelerini 5 bin kişilik Konaklı Kongre Merkezi’nde açıkladı. Projeleriyle beğeni toplayan ve her proje sunumunda dakikalarca alkışlanan Yücel, “Hepsinin ayağı yere sağlam basıyor. Hepsi hayata geçirilebilecek önemli çalışmalar. Üstelik asla kaynak sıkıntımız da olmayacak” dedi.

‘GÖNÜLLERDE TAHT KURACAĞIZ’
Alanya’yı halkla birlikte yönetecekleri sözünü veren Yücel, “Allah izin verir ve sizlerin desteği ile seçilirsek, bu projeleri gerçekleştirip gönlünüzde taht kurmak istiyoruz. Bizler Alanya’da değişimin ve gelişimin temsilcisi olacağız. Dürüst, ilkeli, namuslu ve şerefli bir yöneticilik yapacağım. Alanya sınırları içerisinde yaşayan herkesin derdi benim derdim, sevinci de benim sevincim olacak” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, dev projelerini dün akşam saat 16.00’da Konaklı Kongre Merkezi’nde başlayan programda kamuoyuna ve partililerine açıkladı. Kanal A ve ATV’nin canlı yayınlayarak binlerce kişiye ulaştırdığı projeleri izlemek için salona yoğun bir katılım sağlandı. Yücel’i bu önemli gününde eşi Yıldız Yücel ve çocukları, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, Kadın Kolları Başkanı Necla Yıldırım ve ekibi, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, eski Karaman Milletvekili Hasan Çalış, İl Başkanı Osman Çetin, MHP’li belde belediye başkanları ile yüzlerce partili ve vatandaş yalnız bırakmadı.

‘HEPSİ ALANYA’YA YAKIŞACAK PROJELER’
Alkışlar eşliğinde salona giriş yapan Yücel, aşırı izdihamdan ötürü uzun süre protokol bölümüne ulaşamadı. Programda ilk olarak Yücel’in 30 Mart sonrası uygulama sözü verdiği projelerin üç boyutlu sinevizyon sunumu gerçekleştirildi. Ardından sahneye davet edilen Yücel, meclis üyesi adaylarıyla tokalaştıktan sonra katılımcılara hitap etti. Çağın şartlarına uygun, tarihi dokuları barındıran, modern ve yaşanabilir bir kent için çok sayıda proje hazırladıklarını belirten Yücel, “Çalışma ekibimizle birlikte, Alanya’nın merkezi dâhil, belde ve köylerin tamamı için çalışmalar yaptık. Fiziki ve sosyal sorunları tek tek tespit ettik. Tamamının çözüm yollarını biliyoruz. Çünkü biz konusunda uzman, tecrübeli, bilgili, çalışkan bir ekiple yola çıktık” dedi.

‘GÖNÜLLERDE TAHT KURMAK İSTİYORUZ’
Çalışma ekibinde birbirinden değerli mimar, mühendis, şehir plancısı, turizmci, avukat, işadamı, esnaf ve çiftçi dostlarının yer aldığına vurgu yapan Yücel, “Bu ekibimizle birlikte ayağı yere basan, hayal olmayan, kaynağı çok kolay bulunabilecek mega projeler hazırladık. Projelerimiz toplumun her kesimini ve her bölgesini kucaklıyor. Çünkü bu projeler hizmet ve insan odaklıdır. Alanya’yı sizlerle, yani halkımızla birlikte yöneteceğiz. Yepyeni ve bağımsız Gençlik, Kadın ve Kent Konseyleri oluşturacağız. Allah izin verir ve sizlerin desteği ile seçilirsek, bu projeleri gerçekleştirip sizlerin gönüllerinde taht kurmak istiyoruz. Bu projeleri hayata geçirirken aldığımız teşkilat ve aile terbiyesiyle, hak ve hukuk inancıyla hareket edeceğiz. Alanya sınırları içerisinde yaşayan herkesin bizim derdimizdir, sevinci de sevincimiz olacaktır” diye konuştu.

‘NAMUSLU VE ŞEREFLİ YÖNETİCİLİK YAPACAĞIM’
Evinde sobası yanmayan, ocağı kaynamayan insanlardan Hazreti Ömer gibi sorumlu olacaklarını ve herkesi eşit şekilde kucaklayacaklarını belirten Yücel, “Alanya’da değişimin ve gelişimin temsilcisi olacağız. ‘Halka hizmet Hak’ka hizmet’ anlayışı içerisinde bilgimizi, tecrübemizi, hizmet aşkımızı, çalışma ahlakımızı birleştirip Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye vasiyetini rehber edinip dürüst ve ilkeli bir belediyecilik anlayışı içerisinde çalışacağız. Hazreti Ömer’in yüce adaleti ile Mevlana’nın hoşgörüsü ve sevgisi ile Edebali’nin nasihati üzerine dürüst, ilkeli, namuslu ve şerefli bir yöneticilik yapacağız” dedi. Yücel, proje tanıtım toplantısını yaptıkları Konaklı Kongre Merkezi’nin hayata geçmesinde büyük katkısı olan Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez ile eski ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan’a da teşekkür etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.