MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan CHP zorbalığına sert tepki!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde bazı CHP’li Meclis Üyelerinin Cumhur İttifakı Meclis Üyelerine karşı saldırılarını şiddetle kınadı.

Avcı “Hiçbir beşeri güç bize, Cumhur İttifakı’na zorla, baskıyla, şiddetle boyun eğdiremez. Adana’nın yararına, hayrına gördüğümüz her işe bugüne kadar hep destek verdik, vermeye devam ederiz ancak siyasi ve kişisel ikbal hesaplarıyla yapılan dayatmalara, zorbalıklara da asla izin ve geçit vermeyiz.”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Saimbeyli Belediye Başkanı MHP’li Büyükşehir Meclis Üyesi Mustafa Şahin Gökçe’nin darp edilmesine sert tepki gösterdi.

Ankara’da bulunan Avcı, saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Avcı “Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İLO ve bir arsa satışıyla ilgili gündemde olmayan iki maddeyi aniden oldubittiye getirmek suretiyle Meclis gündemine alıp, oylamaya sunmuştur. Cumhur İttifakı Meclis Üyelerinin çoğunlukta olduğu bir toplantıda Karalar’ın oyları saydırmadan ‘Oy çokluğu ile kabul edildi’ demesi ve buna Cumhur İttifakı’nın haklı olarak itiraz etmesiyle başlayan şiddet görüntüleri Meclisimize hiç yakışmamıştır.” dedi.

Avcı şöyle devam etti:

Evvela belirtmek gerekir ki; en çok şeffaflığın olması gereken yerde Zeydan Karalar, Meclisin iradesini yok sayan bir anlayış ortaya koymuştur. CHP’li Meclis Üyeleri de Meclis iradesini yok sayan anlayışa karşı haklı itirazlarda bulunan Cumhur İttifakı’nı şiddetle bastırmak istemiştir. CHP’li üyelerin Cumhur İttifakı Meclis Üyelerine saldırması, Saimbeyli Belediye Başkanımız Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Sayın Mustafa Şahin Gökçe’nin darp edilmesi, Adana’mızın demokrasi ve uzlaşı meydanı olan Meclise gölge düşürmüştür. Bu şehir eşkıyalığını, bu zorbalığı şiddetle kınıyorum. Saldırıda yaralanan Belediye Başkanımız Mustafa Şahin Gökçe’ye ve diğer Cumhur İttifakı Meclis Üyelerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu vesileyle belirtmek isterim ki; hiçbir beşeri güç bize, Cumhur İttifakı’na zorla, baskıyla, şiddetle boyun eğdiremez. Adana’nın yararına, hayrına gördüğümüz her işe bugüne kadar hep destek verdik, vermeye devam ederiz ancak siyasi ve kişisel ikbal hesaplarıyla yapılan dayatmalara, zorbalıklara da asla izin ve geçit vermeyiz.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.