Şahin ve Tahmazoğlu, yeni mahalle ve köylerde coşkuyla karşılandı.

gezi (2)AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyeler yasası ile Şahinbey’e bağlanan eski köy olan yeni mahalleleri ve köyleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Geneyik, Deredüzü, Sarıt ve Muhacirosman Mahalleleri ile Şahinbey Mülk ve Çimenli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Şahin ve Tahmazoğlu, gittikleri her mahalle ve köyde coşkuyla karşılandı.

Geziye AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu ve ilçe teşkilatı katıldı.

Başkan Tahmazoğlu, her türlü hizmeti köy ve yeni mahallelere getirmiştir.

Bundan önceki yerel seçimlerde yaptıkları ziyaretlerde bu kadar ellerinin güçlü olmadığını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, şimdi mahalle olan köylerimize gittiğimiz zaman her türlü hizmetin yapıldığını görüyoruz. Sağolsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, asfalt kilittaşı çalışması yanı sıra, parklar, halı sahalar ve oyun bahçeleri yapmıştır. Her bölgeye eşit hizmet sunulmuştur. Hizmet için kaynağımız var, idari gücümüz var. Vatandaşımızın her şeyin en iyisini hak ediyor. Dolayısıyla yönetenle yönetilen birbiriyle muhabbetle yoluna devam edip güven esaslı devam edince istikrarlı devam edince eserler oraya çıkıyor. Ben başkanımız elimizi bu kadar güçlendirdiği ve yüzümüzü ak ettiği için kendine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah da kendini bu dünyada da öbür dünyada da yüzünü ak etsin.”dedi.

Başkanlarımızla seçimi başarıyla tamamlayacağız.

Dört mahalle iki köy gezdiklerini kaydeden AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, “gezdiğimiz her yerde çok büyük ilgiyle karşılandık. Gerek kadınlarımız gerek gençlerimiz gerekse köy ve mahalle sakinlerimiz çok büyük ilgiyle karşıladılar. Bunun sebebi de başkanlarımızın yapmış olduğu getirmiş olduğu hizmetler sayesinde oldu. Özellikle, kilittaşı, asfalt ve park noktasında önemli hizmetler yapılmıştır. Şimdi köylerimiz sosyal tesis istiyor. Başkanımız şehir merkezinde 60’a yakın sosyal tesisi hizmete sundu. Bu köy Ve mahallelerimize de bu hizmetler geldiği zaman çok daha güzel olacak. Seçime Gaziantep olarak başkanlarımla çok daha güçlü çıkacağımıza ve başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.”dedi.

Her bölgeye eşit hizmet götürdük, götürmeye devam edeceğiz.

Eski köy olan yeni mahalle ve köylere belediye olarak hizmet götürdüklerini ifade den Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Sayın bakanımız, Milletvekilimiz, il başkanımız ve tüm teşkilatımızla mahalle olan köylerimizden Geneyik, Deredüzü, Sarıt ve Muhacirosman Mahalleleri ile Şahinbey Mülk ve Çimenli köylerini ziyaret ettik. Dolaştığımız yerlerde halkımızın teveccühü gerçekten çok güzel, mahalle olan köylerimizi daha önce biz Şahinbey belediyesi olarak ve büyükşehir olarak hizmetlerimizi götürmüştük. O anlamda elimiz güçlü ve vatandaşımız son derece memnun. Kilittaşlarıyla, asfalt çalışmalarıyla, park çalışmasıyla halı sahalarıyla çocuk oyun alanlarıyla spor aletleriyle hakikaten vatandaşlarımızın beklentilerini karşıladık. Allah nasip ederde tekrardan seçildiğimiz takdirde hem bakanımız büyükşehir belediye başkanlığına seçilirse birlikte tüm mahalle olan köyler ve tüm Gaziantep’in tamamında büyükşehir belediyemiz hizmet vermeye başlamış olacağız. Amacımız halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek, bu insanlarımızın en tabi hakkıdır. Standartlar yükseldi taziye evleri, kuran kursları ve sosyal tesisler isteniyor bu yıl mahalle olan köylerimizin tamamına da sosyal tesislerimizi tamamlayacağız. Yine bu yıl bize bağlanan 52 tane mahalle olacak köyümüzün de bütün yollarının tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. Buna göre hazırlıklarımızı yaptık inşallah halkımızın desteği ile 30 Marttan sonra hazırlıklarımızı yaptık, bütün hizmetlere halkımız çok daha rahat bir şekilde kavuşmuş olacak.”dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.