Harran’da yol yapım çalışmaları devam ediyor

Harran Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Harran Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına devam ederken, aynı zamanda mevcut yollarda stabilize çalışmalarına da devam ediyor.

Yaklaşan kış ayı öncesinde yol yapım çalışmalarını hızlandıran ekipler; Başkan Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda Dayanıklı ve Yukarı Yarımca Mahallelerinde başlattıkları yol yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Daha öncesinde Buğdaytepe, Doruç, Dayanıklı ve Parapara mahallelerinin grup yollarının asfaltlama çalışmaları bitmişti.

Harran Belediye Başkan Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; “Bizler Harran ilçemizi her alanda yeniden inşa etmeye kararlıyız. Şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızla el ele verip ilçemizi kalkındırmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hizmette sürekliliği sağlamak için en önemli konu hizmetin gideceği yerin yolunun yapılmış olması gerekiyor. Bu bilinçle hareket ediyor ve yol çalışmalarımızı yürütüyoruz. Daha önceden Buğdaytepe, Doruç, Dayanıklı ve Parapara mahallelerimizin grup bağlantı yollarının asfaltlama çalışmasını bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Bugünde Dayanıklı ve Yukarı Yarımca Mahallelerimizde asfaltlama çalışmamızı başlattık. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yukarı Yarımca mahalle muhtarı Ali Aydo; “Mahallemizin yolunun yapılması için 2014 yılından beri müracaatlarımızı yaptık fakat kimse ilgilenmedi. Sesimizi duyan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve MHP Şanlıurfa Milletvekilimiz İbrahim Özyavuz oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.