Başkan Özyavuz’dan Kuran Kursuna destek

Harran Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle Harran’a bağlı Gökçe Mahallesi ‘sinde Kuran Kursu Binası’nın temeli atılarak, Kültür Evi’ nin eksikleri giderildi.

Gökçe Kırsal Mahallesi sakinleri ile hayırseverler tarafından yapımı üstlenilen ve Harran Belediyesi tarafından desteklenecek olan Kur’an Kursu Binası’nın temeli atıldı.

Gökçe Mahalle Muhtarı İsa Aksoy yaptığı açıklamada; “Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 10 yılda almadığımız hizmeti 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde fazlasıyla aldık. Kuran Kursumuzun temelini Başkan Özyavuz sayesinde attık. Mahallemizde bulunan kültür evimizin de bütün eksiklerini giderdi. Başkan Özyavuz’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; “Amacımız Dini, Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp, haiz bir gençlik yetiştirmektir. Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında yer aldık ve almaya devam edeceğiz. Bu güzel ve anlamlı çalışmada emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Başkan Özyavuz; “Mahallelerimizde yapılacak olan Kuran Kursları ve Kültür Evleri’ne yönelik desteklerimiz devam edecektir.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.