Seçilirsem akrabalarımı belediyede çalıştırmayacağım

Secilirsem akrabalarimi belediyede calistirmayacagimMHP Manavgat adayı: Seçilirsem akrabalarımı belediyede çalıştırmayacağım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat Belediye başkanı adayı Raşit Enhoş, “30 Mart mahalli seçimlerinde sandıkta yetki almam halinde belediye hiç bir akrabamı çalıştırmayacağım.” dedi. Başkan adayı Enhoş, mahalli seçimleri kapsamında Manavgat’ın Sülek, Karacalar ve Boztepe köylerinde seçim çalışması yaptı.

Seçilmesi halinde yapacağı hizmetlerle ilgili köylere bilgilendirme yapan Enhoş, “Bizim belediyemizin kapısında baldızımız, teyzemin kızı veya yeğenlerimizi oturmayacak.” dedi. Halka eşit ölçülerde hizmet vermede şiarlarının hep dürüstlüğün ön planda tutacaklarını aktaran Enhoş, yerel yönetim seçimlerinde adayların popülist söylemlerine itibar edilmemesi gerektiğini ‘bal tutan parmağını yalar’ sözünün ise kötü bir söylem olduğunu kaydetti. Seçmenin popülist söylemlere itibar etmemesini söyleyen Enhoş, “Siyaset yapmada şiarımız dürüstlük olacak. Bu bağlamda Manavgat’ta ıslak imza ile mal varlığı beyanında bulundum. Okul diplomamı kamuoyuna deklare ettim. Bizim belediyecilik anlayışının temelinde hesap verebilirlik ve şeffaflık var. Dürüstlük var. Seçilmemiz halinde ilkelerimizi kamuoyuna dürüstçe duyuruyoruz.” ifadesini kullandı.