Törenle 746 kişi MHP’ye katıldı

746 kisi Milliyetci Hareket Partisi saflarina katildiMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Melikgazi ilçe teşkilatı tarafından katılım ve tanıtım programı düzenlendi. Kayseri halkının yoğun ilgi gösterdiği programda, 746 kişi Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katıldı. MHP’ye katılan partililerin rozetlerini İl Başkanı Mete Eke ve belediye başkan adayları taktı.

MHP Melikgazi ilçe teşkilatı tarafından As Golden Düğün Salonu’nda tanıtım ve katılım programı düzenlendi. Programa; İl Başkanı Mete Eke, Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete, Kocasinan Belediye başkan adayı Levent Mete, Talas Belediye başkan adayı Erkan Kandemir, ilçe başkanları, ülkü ocakları başkanı, kadın kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ardından açılış konuşması yapan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katılan 746 kişiye, “Hoş geldiniz, sizlerin katılımı ile güçlü olan partimizi daha güçlendireceğiz.” dedi. Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete ise Melikgazi bölgesinde hizmet eşitsizliği olduğunu söyledi. Her ekran ve saatte, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Melikgazi Belediyesi’nin hizmetlerini tartışmaya hazır olduğunu söyleyen Karamete, “Göreve geldiğim gün, Melikgazi Belediyesi hizmet binasının bulunduğu Melikgazi Belediye’si levhasının önüne T.C ibaresi koyacağım.” dedi.

Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy ise yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi’nin rant için çalışmalar yaptığını ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin Eski Sanayi Projesi kendisine rüya oldu ancak o bölgenin esnafına kabus oldu.” diye konuştu.

Programda, son olarak konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ise AK Parti Hükümetini eleştirdi. İç ve dış politikada AK Parti Hükümetini değerlendiren İl Başkanı Eke, konuşmasında şöyle konuştu: “2002 yılında iktidara gelen AKP yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar bu milletin oylarını aldı, 12 yıllık faaliyetleri gözden geçirildiğinde yolsuzluk almış başını gitmiş, yoksulluk SOS veriyor, yasaklar ise ayrı bir ses çıkartan soluğu cezaevinde alıyor ya da maliye, kolluk kuvvetleri kıskacında korkutuluyor, adeta sessizleştiriliyor. İç politika demokratikleşme paketleri adı altında teröristlere verilen tavizler ile ülkede müzakere yolu seçilerek teröristlere cüretler kazandırıldı, dağdan nedamet getirmedim dediği halde, ellerinde güller ile Habur’a gelen ve o orada AK Parti tarafından sözde mahkeme çadırları kurulup beşer dakika ifadeleri alınarak teröristler maalesef serbest bırakılmıştır.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.