Başkan Özyavuz’dan Harran’da Asfalt Atağı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz kırsal mahallelere yönelik başlattığı çalışmalarında mahalle içi asfalt serim çalışmasının ilk etabına start verdi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, merkez ve kırsa mahallelerde yapımı devam eden, çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelere yönelik, mahalle içi asfalt serim çalışmasını da başladığını duyurdu.

İlçe merkezi ve kırsal mahaller olmak üzere birçok noktada çalışmaların devam ettiğini ifade eden Harran Belediye Başkan Mahmut Özyavuz, “Vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız hizmetlerin tümü geçici değil, kalıcı ve memnuniyet esaslı” dedi.

Bellitaş mahalle muhtarı Ali Gök yaptığı açıklamada, “Harran Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Özyavuz’a Bellitaş Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Mahalle halkı ise; “Harran Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Özyavuz’un Bellitaş mahallemize yaptığı hizmetler için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanımız durmaksızın aşkla çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden itibaren, söylediğimiz tek bir söz var. Vatandaşlarımız bizim farkımızı görecek demiştik. Bizler bütün engelleri birer basamak sayarak, emin adımlarla hizmeti bir görev belleyerek gece gündüz demeden Harran Belediyemizin tüm imkanlarını kullanarak halkımızın hizmetine seferber ediyoruz. Çünkü biz gücümüzü milletimizden alıyoruz. Harran ilçemizde kırsal mahallelerimizde 500 gün içerisinde 200 bin metre kare parke taşı döşeme çalışmasını tamamladık. Bugünde Şanlıurfa da hiçbir belediyenin yapmadığı bir ilke imza atıyoruz. Yeni bir adım atıyoruz. Harran İlçemize bağlı Bellitaş mahallemizde, mahalle içi asfalt çalışmasını başlattık. Bellitaş mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim de, Kültür de, Sağlıkta ve Vatandaşlarımız için gece gündüz demeden desteklerimiz ve hizmetlerimiz devam ediyor. Harran’ımızı Türkiye’nin en güzel ilçesi yapma gayreti içeresindeyiz. Dediğim gibi bütün engelleri bir basamak sayarak, emin adımlarla Harran’ımızı şahlandıracağız.”dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.