Başkan Çay’dan Vali̇ Elban’a yüzüncü yıl plaketi̇ ve forma hedi̇yesi̇

Adana Valisi Süleyman Elban, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gittiği Pozantı’da Pozantı Belediyesini de ziyaret etti. Ziyareti sırasında Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’la görüşen Vali Elban, Belediye tarafından verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Burada kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, Belediye tarafından verilen hizmetlerin kalitesinin daha da arttırılması, Pozantı’nın değerine değer katacak projelerin hayata geçirilebilmesi için tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın şahsında Belediyenin tüm personeline çalışmalarında başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise Vali Elban’ın ziyaretinden onur duyduklarını belirterek Vali Elban’a Yüzüncü yıl anısına bir plaket ve Bölgesel Amatör Ligin mücadele eden Pozantı Belediyespor’un formasını hediye etti.

Vali Süleyman Elban Kaymakamlık ve Belediye ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş ile birlikte Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettikten sonra Pozantı ilçesinden ayrıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.