Altınok: Kuleyi yıktırmayacağız

BBP Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, başkanlık döneminde inşaatına başladığı ancak ‘imar planına aykırı yapıldığı’ ve ‘mania hattı’ gerekçeleriyle Büyükşehir’in açtığı dava sonrası yarım kalan Cumhuriyet Kulesi’yle ilgili konuştu.

Etlik’te bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında, yıkım kararı bulunan kule için, “Yıktırmayacağız” ifadesini kullanan Altınok, özetle şöyle konuştu:
“Kulemizin yıkımı için acele bir şekilde ihaleye çıkıyorlar. 14 Şubat’ta yıkım için ihale var daha sonrasında ise yerel seçimler var, bu aceleniz nedir. Yıkmak kolaydır, yapmak zordur. Kulemizi yıktırmayacağız, bunun acizlikle ilgisi var, acizler bunu yapar, yiğitler bunu yapmaz. Kuleyi neden yıkıyorsun, problem olanı yıkarsın, çökeni yıkarsın. AVM’ye devam kuleye neden yıkım. Burası kimseye rant projesi değil, kule Keçiören’e, Keçiörenliye, Ankara’ya ve Türkiye’ye rant projesidir. Kulemizi yıktırmayacağız, gerekirse orada olacağız.”

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok da BBP’ye geçen İbrahim Uyar ile Mustafa Keskin’e rozetlerini taktı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.