Afgan Heyeti Birliğimizi Ziyaret Etti

Afgan Heyeti Birligimizi Ziyaret Etti-kAfganistan Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü iş birliğinde “Türkiye’de Şeffaflık, Bilgi Edinme, Hesap Verebilirlik, Kamu Denetçiliği ve Mali Suçlarla Mücadele” konularında uluslararası deneyim paylaşımlarında bulunmak üzere; Afganistan Parlamento üyeleri, bakan yardımcısı, savcı, ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan 20 kişilik heyet Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Bu kapsamda TBB’yi tanımak ve faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla Birliğimizi ziyaret eden heyet, Birliğimiz Genel Sekreteri Hayrettin Güngör tarafından kabul edildi.

Ziyarette konuşan Güngör, Birliğimiz hakkında bilgi verirken,Türkiye’deki uygulamalar, belediyelerin mali yapısı, denetim sistemi ve yolsuzlukla mücadele konularında sunum yaptı.