Paksoy, Karaelbistan’da ev ziyaretinde

Paksoy, Karaelbistanda ev ziyaretinde-kMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, ev ziyaretlerini Karaelbistan beldesinde sürdürerek, belediye meclis üyesi aday adayı Ömer Şahin’in evine misafir oldu.

Vatandaşlarla buluşmaya devam eden MHP Elbistan Belediye Başkan adayı Paksoy, “Hangi mahallenin ne hizmet eksiği varsa onu gidermek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Karaelbistan beldesinde yaşayan MHP’den Elbistan belediyesi meclis üyesi aday adayı olan Ömer Şahin’in evini ziyaret ederek, misafirlerin sorunlarını dinleyen, projelerini ve çözüm önerilerini anlatan Paksoy, “Belediye hizmetlerinde herkese eşit hizmet edeceğimizi hep söylüyorum. Bizim gözümüzde tüm vatandaşlarımız eşit. Kimsenin kimse üzerinde farklı bir nedenden üstünlüğü olmayacak. Bu ilkemiz doğrultusunda hangi mahallenin, ne hizmet eksiği varsa o hizmeti vermek için, o sorunu gidermek için var gücümüzle çalışacağız. Bu bakış açımızı hiç yitirmeyeceğiz” dedi.

Paksoy, seçimlerde kadınların önemli rolü olduğunu belirterek, 30 Mart tarihini işaret etti. Paksoy, gösterilen ilgiden dolayı Karaelbistan halkına ve Şahin ailesine teşekkür etti.Ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren MHP Belediye meclis üyesi aday adayı Ömer Şahin’de belde halkı adına evlerinde yapılan ziyarete katılan Paksoy’a ve gösterilen ilgiye teşekkür etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.