Başkan Özyavuz’un Eğitine Destekleri Sürüyor

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un eğitime olan destekleri sürüyor.

Kültür ve Gençlik Merkezi’nde sınavlara hazırlanan gençlere her türlü imkân sağlanırken, Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; ilçe gençleri için her türlü imkânı seferber ettiklerini ve her konuda Harranlı gençlerin yanlarında olduklarını belirtti.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde gençlerin eğitimleri için her türlü imkânı seferber eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatıyla faaliyetlerine devam eden Kültür ve Gençlik Merkezi, gençleri geleceğe hazırlıyor. Eğitim, kültür, sanat ve spor branşlarında gençlerin gelişimlerine katkılar sunan Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde, yaklaşan sınavlar öncesinde TYT ve AYT deneme sınavları gerçekleştiriliyor.

Merkezde sessiz bir ortamda ders çalışma imkânı da bulan gençler, sınav stresinden uzaklaşmak için yine merkezde yer alan spor salonunda kaliteli vakit geçirip sportif faaliyetlerde bulunabiliyor. Merkez bünyesinde ayrıca robotik kodlama eğitimleri de verilirken bağlama, gitar, piyano, halk oyunları ve resim kursu da gençlerin sanatsal gelişimlerine katkı sunuyor.

Eğitmenler tarafından danışmanlık hizmeti de alan gençler, gerçekleştirilen deneme sınavları ile TYT ve AYT sınavlarına hazırlık yapıyor. “Genç kardeşlerime zihin açıklığı ve muvaffakiyetler diliyorum” diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; ilçe gençleri için her türlü imkânı seferber ettiklerini ve her konuda Harranlı gençlerin yanlarında olduklarını belirtti.

Harran’ı yeniden inşa ederken ilçe gençlerine yönelik çalışmaların da aralıksız sürdüğüne dikkat çeken Başkan Özyavuz, gençlerin Kültür ve Gençlik Merkezi’ne olan ilgisinin de ayrıca memnuniyet verici olduğunu kaydetti. Kendilerine sunulan imkânlardan memnun olduklarını belirten gençler ise yaklaşan sınavlar öncesi gerçekleştirilen deneme sınavlarının son derece önemli olduğunu belirterek, sunulan desteklerden dolayı Başkan Özyavuz’a teşekkürlerini sundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.