Mitingte posterli kamufle

AK Parti’nin Beypazarı Seçim Bürosu açılışında dev poster yarışı yaşandı. Melih Gökçek’in iki saatlik konuşması boyunca bir vinç, CHP adayı Mansur Yavaş’ın posterini Gökçek’in posteriyle gizledi. CHP’liler, “YSK’ya itiraz edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de katıldığı Ak Parti Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında dev poster yarışı yaşandı.

Başkan Gökçek’in halka hitap ettiği seçim otobüsünün arkasındaki binada asılı duran Mansur Yavaş’ın posteri, bir vince asılan Melih Gökçek posteriyle kapatıldı. Vinç, Gökçek’in 2 saatlik konuşması boyunca Mansur Yavaş’ın posterini kamufle etti.

Hanlarönü Meydanı’nında yaşanan olayın ardından CHP Beypazarı İlçe Başkanı Ali Uysal, ilçe içinde izinli olarak Mansur Yavaş’ın posterlerini astıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

‘YASAL DEĞİL’
“Melih Gökçek’in mitingi sırasında posterlerimiz yasal olmayan bir biçimde iki saat boyunca kamufle edildi. Karşı tarafla görüşmemize rağmen hiçbir sonuç alamadık. Yüksek Seçim Kurulu’na gerekli itirazlarda bulunacağız. Vinç, pankartı asınca alanda tepki gösterenler ve alandan ayrılanlar da oldu.”
AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Yayın ise, “Vincin getirilmesi konusunda bir bilgim yok” dedi.

DOĞALGAZ İÇİN SIKIŞTIRACAĞIM
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Beypazarı Seçim Bürosu’nun açılışını AK Parti Adayı Tuncer Kaplan ile birlikte yaptı. Beypazarlılara seslenen Gökçek, şöyle konuştu:
“Bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi olarak Beypazarı Ankara’ya bağlı olmasa da sanki bağlıymış gibi hizmet vermeye çalıştık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Pis su arıtma tesisi bitecek. 2014 yılından sonra Beypazarı’nın kanalizasyon derdi kalmamış olacak. En büyük arzunuz buraya doğalgaz gelmesi. Doğalgaz Büyükşehirden çıktı ama 41 km Polatlıdan buraya inşallah doğalgazı çektirmek için elimizden geleni yapacağız. Enerji bakanını bizzat ben sıkıştıracağım, bunun sözünü veriyorum.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.