Başkan Özyavuz, “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023”

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılmak üzere Gaziantep’e çıkarma yaptı. Başkan Özyavuz, ‘Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023’ diyerek Türkiye’nin hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlediğine işaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyonkarahisar’da başlayan istişare toplantıları hafta sonu Gaziantep’te gerçekleştirilen toplantı ile devam etti. Toplantıya MHP’li belediye meclis üyeleri, MHP Harran ilçe teşkilatı ve muhtarlarla birlikte konvoy halinde çıkarma yapan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, salondaki coşkuya şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ‘Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023’ diyerek Türkiye’nin hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlediğine işaret etti.

Gaziantep Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş Gaziantep Bölge İstişare Toplantısı’nın hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Özyavuz, büyük bir coşku ile dava arkadaşlarıyla bir araya geldiği toplantı salonundaki yerini alırken, gerçekleştirilen istişare toplantılarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gündeme dair konuların görüşülerek istişare edildiği toplantıda MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz da bir konuşma gerçekleştirdi. Milletvekili Özyavuz salondaki katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada “Dış Politika ve Ekonomik Gelişmeler” hakkında bilgiler aktarırken Şanlıurfa Teşkilatı’nın tam kadro salondaki coşkuya şahitlik ettiğine dikkat çekti.

Genişletilmiş Gaziantep Bölge İstişare Toplantısı yapılan sunumlarla devam ederken Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise yaptığı açıklamada; “MHP Gaziantep Bölge İstişare Toplantısına katılım sağlayan Meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bölge toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.