Saimbeyli Belediyesinden market deneti

SAİMBEYLİ’DE ‘’ÜÇ HARFLİ” DENETİMİ!

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, İlçe merkezindeki BİM ve A101 marketlerinin tamamını zabıta ekipleriyle birlikte denetledi.

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, market zincirlerindeki denetimlerin artarak devam edeceğini, hiç kimsenin keyfi davranmasına müsaade edilmeyeceğini belirterek, “Serbest piyasa ekonomisini, devletimizin ortaya koyduğu kuralları, vatandaşlarımızın hoşgörü ve güvenlerini istismar edenlere bizim hoşgörümüz olmayacak. Bununla beraber, halkın sırtından kazandıkları servetle şımaran, kendisini dev aynasında gören cücelere, özellikle devlet büyüklerimize hakaret eden ahlaksızlara bakışımız farklıdır, farklı olacak.” dedi.

HİÇ KİMSE KAFASINA GÖRE FİYAT BELİRLEYEMEZ

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partili Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, BİM ve A101 marketlerini zabıta ekipleriyle birlikte denetledi. Denetimlerde stokçuluk, raf-kasa fiyatları uygunluğu ile son kullanım tarihi geçmiş ve tüketiciler için zararlı olabilecek ürünler incelendi. Denetleme sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Gökçe, “Milletimizin mutfağına karabasan gibi çöken, fahiş fiyatlarla milletimizi canından bezdiren her türlü yapı ile hukuk kuralları içerisinde mücadele etmeye devam edeceğiz. Hiç kimse Türk Milletinden ve Türk Devletinden büyük değildir. Devlet büyüklerimize kimse saygısızlık yapamaz. Firmalar serbest piyasa ekonomisinin kurallarını istismar edemez.” ifadelerini kullandı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK