BAŞKAN YÜCEL’DEN “DOĞALGAZ KAMPANYASI”NA TAM DESTEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret Odası tarafından başlatılan Doğalgaz Kamyanyası”na belediye olarak tam destek verdiklerini söyledi

Antalya’nın bazı bölgelerine dağıtım işlemleri başlatılan doğalgazın, Alanya’ya getirilmesi için Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan “Doğalgaz Kampanyası”na Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tam destek verdiklerini açıkladı.

16 Haziran 2014 tarihinde başlatılan kampanya kapsamında 15.000’in üzerinde imza toplayan ALTSO’yu bu girişiminden dolayı kutladığını söyleyen Başkan Yücel, yaptığı açıklamada doğalgazın Alanya’ya kazandırılmasının önemine dikkat çekti.

Her geçen gün büyüyen Alanya’da turizmden tarıma bir çok sektörde dogalgaz kullanımının gerekliliğinin altını çizen Yücel, “Doğalgazın gelmesi ekonomik açıdan da Alanya’ya önemli bir girdi sağlayacaktır. “dedi.