MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı: 31 Mart’ta emaneti geri teslim alacağız

MHP Yüreğir İlçe Teşkilatı, “Mahalle Temsilcileri İstişare Toplantısı” düzenledi. Toplantıda konuşan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “31 Mart’ta emaneti geri teslim alacağız, Cumhur İttifakı’nın bayrağını Adana burçlarına dikeceğiz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “31 Mart’ta emaneti geri teslim alacağız, Cumhur İttifakı’nın bayrağını Adana burçlarına dikeceğiz.” dedi.

MHP YÜREĞİR’DE HUMMALI ÇALIŞMA…

MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı, Yüreğir Kültür Merkezi’nde “Mahalle Temsilcileri İstişare Toplantısı” düzenledi. MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve İl Divan Kurulu Üyeleri de katıldı.

“SEÇİMLERE DÖRT AY KALDI…”

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, yoğun katılımın olduğu, heyecanı yüksek programda mahalle temsilcileriyle tek tek tokalaştı, hâl ve hatırlarını sordu. Programda konuşan Kanlı, seçimlere sadece dört ay kaldığını, çok çalışmak gerektiğini belirterek “Lütfen; eşimizi, dostumuzu, konu komşumuzu, hısım akrabamızı, okul ve iş arkadaşlarımızı ihmal etmeyelim, mutlaka desteklerini isteyelim.” mesajını paylaştı.

“SÖYLEM BİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Söylem birliğinin önemine de değinen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Saha çalışmalarında söylem birliği çok önemli. Bunun için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin konuşmalarını, Genel Merkezimizin ve Teşkilatlarımızın mesajlarını, çok iyi, çok sıkı takip etmemiz gerekiyor.” ifadesini kullandı.

ADANA İÇİN ÖNEMLİ MESAJLAR…

Adana için önemli mesajlar veren Başkan Yusuf Kanlı, “Cumhur İttifakı olarak Adana’nın yükünü almak, önünü açmak, daha çok yatırım çekmek, işsizliği en aza indirmek, trafik çilesi başta olmak üzere Adana’nın tüm sorunlarını çözmek istiyoruz. Bunun için Büyükşehir Belediyesi’ni, beraberinde on beş ilçemizi kazanmak hedefindeyiz. Bunda kararlıyız ve kıymetli vatandaşlarımızın destekleriyle mutlaka başaracağız.” şeklinde konuştu.

TAMER YÜCEL’DEN BİRLİK, BERABERLİK MESAJI…

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel de, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Yücel, “Bir ve beraber olursak, başaramayacağımız şey, varamayacağımız hedef yoktur.” ifadesini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.