AKUT MERSİN EKİBİNDEN, BAŞKAN TUNA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

tor1Göreve geldiği günden bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli bir çalışma gerçekleştiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya bir teşekkür plaketi de Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Mersin ekibinden geldi.

AKUT Mersin Ekip Lideri Hakan Topal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ederek, İlçe sınırları içerisinde Alsancak Mahallesi’nde AKUT’a tahsis ettiği hizmet binasından ve desteklerinden dolayı kendisine bir teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaret sırasında, Mersin’de daha önce konuşlanma ve eğitim konusunda büyük sıkıntılar yaşadıklarını hatırlatan AKUT Mersin Ekip Lideri Hakan Topal; “Bizler için büyük önem taşıyan mekan arayışımıza çözüm bulduğu için Başkanımız Hamit Tuna’ya minnettarız. Arama Kurtarma Derneğimize çok değerli bir yer kazandırdı ve bizi onura etti. İnşallah burada yapacağımız eğitim çalışmalarıyla hizmetlerimiz daha da ilerleyecektir. Ve bize ihtiyacı olan her insanın yanında olacağız. Bu çalışmalarımızda Toroslar Belediye Başkanımız Hamit Tuna’nın sayesinde ve destekleriyle olacaktır. AKUT ekibi adına kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise kendilerine sunulan her hizmet teşekkürünün çalışma şevklerini daha da arttırdığını söyledi.

Gönüllü vatandaşların oluşturduğu ve çok önemli hizmetler veren AKUT’un, bölgelerinde konuşlanmasının kendileri için ayrı bir önem taşıdığını vurgulayan Başkan Tuna; “AKUT, Türkiye’de deprem ve doğal afetlerde öne çıkan çok önemli bir yapıdır. Alınacak tedbirlerle can kaybının en aza indirilmesi mümkündür. Bu nedenle AKUT’un çalışmalarına destek olunması gerekmektedir. Mersin Arama Kurtarma Derneği’nin bölgemizde konuşlanmış olması ve hizmet binasının tarafımızdan tahsis edilmesi bizler için çok anlamlı ve önemlidir. İnşallah herhangi bir sıkıntı ve afet yaşamayız ama her an tetikte olan bu gönüllü ordusuna bugüne kadar sundukları çalışmalarından dolayı teşekkür, başarılarının devamını diliyorum. Bundan sonraki günlerde de desteğimiz ve diyaloglu çalışmalarımız daha da artacaktır” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.