AK Parti’nin adayları tanıtıldı, Ankara adayı Turgut Altınok oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti aday tanıtımında, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Turgut Altınok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Hamza Dağ olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende AK Parti’nin büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Konya Büyükşehir Başkan adayı Uğur İbrahim Altay, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Erin, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Yusuf Alemdar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas oldu.