MHP Kadın Kolları Dur Durak Bilmiyor

anamur_13687Milliyetçi Hareket Partisi Anamur Kadın Kolları yaklaşan yerel seçimler öncesi kolları sıvayarak sahaya indi.
Yaklaşık 2 hafta önce Ünlüselek Tesisleri’nde sayıları 600’e yaklaşan muhteşem bir kalabalıkla Birlik ve Beraberlik yemeği’nde buluşan MHP’li kadınlar Şehir Merkezi’nde ve Mahallelerde kendilerini göstermeye başladı.

MHP Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit liderliğinde vatandaşlara giderek 5 yıllık belediye yönetimi döneminde hayata geçirilen projeleri anlatan MHP’li kadınlar gelecek dönem yapılacak çalışmalar hakkında da vatandaşları bilgilendiriyor.

Şehir Merkezi’nde yaklaşık 3000 vatandaşa MHP’nin yerel yönetim vizyonu ile ilgili broşürler dağıtan MHP’li Kadınlar son 2 hafta içerisinde Fatih Mahallesi (Tekeliler) ve Sebze, Meyve ve Toptancı Hali’nde broşür dağıtımı gerçekleştirdiler.

Anamur Belediye Başkanı ve MHP Anamur Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe’nin broşürlerini dağıtan yaklaşık 150 bayana vatandaşlar büyük ilgi ve destek gösterdi.