BAŞKAN ÖZYAVUZ: 31 MART GECESİ ZAFER GECEMİZ OLACAKTIR

Cumhur İttifakı Harran Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz’un seçim bürosu vatandaş akınına uğramaya devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kalırken sahadaki çalışmalarına ara vermeden mahalle mahalle hane hane gezerek, hemşerileriyle bir araya gelen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a vatandaşların desteği her geçen gün çığ gibi büyüyor.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş her gün gece geç saatlere kadar Cumhur İttifakına teveccüh gösteren Harranlı vatandaşlarla bire bir görüşerek istek, talep ve önerilerini dinliyor.

Harran’a hizmeti sevda edindik,  her bir Harranlı vatandaşımızın gönlüne dokunmak, dertleriyle dertlenmek bu uğurda daha güzel bir Harran’ın inşasında vatandaşlarımızla birlikte önümüzdeki 5 yılın planlamasını yapıyoruz diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: Biz büyük bir aileyiz. Her geçen gün Cumhur İttifakına desteklerini açıklayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugünde başka bir partide yer alan Yunus Bektaş kardeşimiz bizlere katılım sağlayarak, Cumhur ittifakına desteklerini açıkladı. Cenab-ı Allah’ın izniyle 31 Mart gecesi zafer gecemiz olacaktır. Ben teveccüh gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.