Bir günde üç açılış

Bir gunde uc acilisBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir günde üç seçim bürosunun açılışına katıldı. Gökçek, Mamak, Etimesgut ve Sincan seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını ilçe belediye başkanları ve başkan adaylarıyla birlikte yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak, Etimesgut ve Sincan seçim koordinasyon merkezlerinin (SKM) açılışını yaptı. Açılışlara Başkan Gökçek ile birlikte, Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan, Ankara Milletvekilleri Tülay Selamoğlu ve Fatih Şahin de katıldı. Gökçek, ayrı ayrı yaptığı açılış programlarında Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın ilçelerine yaptığı katkılardan övgüyle bahsederken, Etimesgut Belediye Başkan Adayı Rıza Gezer’in de başkan seçildiği zaman ilçenin çehresini değiştireceğini vurguladı.

HİZMETLERİ ANLATTI

Mamak açılışında Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e ithafen konuşan Gökçek, “Geçen seçimlerde, ‘Bizi Mesut Akgül ile beraber seçerseniz, üçlü oluruz güçlü oluruz’ dedik. Gördünüz başarıları, projeleri. Allah’ın izniyle yine üçlü yine güçlü olmak istiyoruz. Bizlere destek verip, dualarınızı eksik etmezseniz 5 yıl daha Mamak’a, Ankara’ya en iyi hizmeti edip elimizden gelen gayreti sarf edeceğimize söz veriyorum” dedi. Gökçek, Etimesgut açılışında ise “Yeni yaptığımız Ankara bulvarı sanırım Etimesgut’un can damarı oldu. Arada dar bir yerimiz var. Zırhlı Tümen’den alamadığımız için açamadık. Rıza Gezer ile birlikte inşallah seçimden sonra orayı da alıp, genişletip, yolu rahatlatacağız” diye konuştu. Daha sonra son istasyon olan Sincan’a geçen Gökçek, Sincanlılara 11 Şubat’ta metronun açılacağı müjdesini verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.