Esnaf’a Işık geldi

Sarraf 5Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, seçim çalışmalarına kuyumcu esnafını ziyaret ederek devam etti.

MHP Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık seçim çalışmaları kapsamında Balıklı Mahallesi bir kısmı ile sarraflar çarşısını gezdi.

Belediye Meclis Üyesi Adayları Ali Soycan, Azime Nur Aktaş, Merve Özçınar Gül mahalle sakinleri ve esnaflara projeleri anlattı.

Kuyumcular çarşısı ve bit pazarı olarak tabir edilen alanların ekonomiye tekrar kazandırılabilirliğini anlatan Meclis Üyesi adayları Prof. Dr. Işık’ın seçilmesi halinde kademeli olarak projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Kuyumcular çarşısı ziyaretin MHP İl Başkanı Erol Alpertürk’ün yanı sıra İl Teşkilatı da katıldı.