Akbaş asker yolcu etti

Akbas asker yolcu ettiMHP Çukurova Belediye Başkan Adayı olan Ali Uğur Akbaş gittiği her yerde büyük ilgi ve sevgi seliyle karşılanıyor.

MHP Adayı Akbaş’ın Çukurova’da sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacaklarını belirterek,”Bir olduk, bir olacağız. Hep birlikte Çukurova’nın makûs talihini değiştireceğiz, her mahalleye birden fazla projemiz var, makam için değil hizmet için adayım. Her zaman sizlerin içinde olacağım.” dedi.

Çukurova’ya bağlı Fakılar Köyü’nde Mehmet Çetin’in asker kınasına katılan ve yoğun bir ilgi ile karşılaşan MHP Çukurova Adayı Ali Uğur Akbaş, önemli projelerle belediyeye talip olduklarını anlatarak, Çukurovalının hak ettiği yerde olmadığını ve beklenen hizmeti hiç alamadığını vurguladı.

Akbaş, özellikle şu anda mahalle yapılan köylere bir dönem boyunca bir çivi bile çakılmadığını söyledi. Ali Uğur Akbaş, asker uğurlamanın bir gelenek olduğunu belirterek, “Bu bizim örf ve adetlerimizden. Gençlerimiz bizim için çok önemli. Erkek evlatlarımız için sünnet olma, düğün töreni ve askerlik önemli. Gelin kızlarımız için kına töreni ve bu tür vatan görevine giderken yapılan düğün asker kınaları var. Büyük bir coşku yaşanır. Yani düğüne gider gibi coşku içinde uğurlanır. Allah onları sağ salim yine yuvalarına kavuşturmak nasip eylesin.”diye konuştu.

Ali Uğur Akbaş, yeni evlenecekler için ucuz konut, gençlik merkezleri, her mahalle için sosyal tesis ve daha birçok projeleri bulunduğunu belirterek, işsizlik konusunda da gençlere imkânlar sağlayacaklarını anlattı.

Akbaş,”Türkiye’nin en büyük sorunlarının başında işsizlik geliyor. Bu nedenle hazırladığımız projelerle gençler çalışabilecekleri alanlar açacağız. Örneğin her mahalleye sosyal tesis projede o mahallenin işsiz gençlerine çalışma imkanları sunacağız. Turizm alanlarında yapılacaklarla da Çukurova’nın kötü talihini yenerek birçok istihdam yaratmış olacağız. Kısacası Çukurova’nın Ali’si olmaya geliyorum” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.