Aydoğan MHP’den meclise giriyor

ALTSO eski başkanı ve Goldcity Turizm Kompleksi Sahibi İşadamı Kerim Aydoğan, MHP’den Alanya Belediyesi meclisine giriyor

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in yaklaşık bir ay önce söz aldığı Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) eski başkanı ve Goldcity Turizm Kompleksi Sahibi İşadamı Kerim Aydoğan, dün akşam Kestel’de faaliyet gösteren Olta Balık Restoran’da kurmaylarıyla toplandı. Toplantıda 30 Mart yerel seçimlerinde desteklerin Yücel’e verilmesi kararı çıktı.

Yaklaşık 15 kişinin katıldığı toplantıda hazır bulunan ALTSO eski Başkan Yardımcısı Hasan Fevzi Yüksekkaya, Yeni Alanya’ya yaptığı açıklamada, “Dün akşam, karar çıktı. Adem Beyin meclis listesine Kerim Aydoğan ve Mevlüt Dalabasmaz’ın girmesi konusunda fikirbirliğine varıldı. Aydoğan, bu kararını dün akşam hem genel merkez, hem de il Başkanı Osman Çetin’e telefonla bildirdi. Kerim Aydoğan ve ekibinin önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklama yapacağını duydum.” dedi.