Başkan Türe MHP Başkanlar Buluşmasına Katıldı

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Eski Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilat Binası’nda gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Erdal Bulut, Anamur Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Türe, Ülkücü Kurum ve Kuruluş Başkanları, Kadın Kolları, Ocak Teşkilatı ve İlçe Eski Başkanları katıldı. İlçe Eski Başkanları İsmet Babahan, Ahmet Türkay, Mehmet Türkay, Cahit Aslan, Hakkı İmdat, Kamil Körhasanoğlu ve Belediye Başkan Aday Adayı olan Sinan Kutlay katıldı. İlçe Eski Başkanları yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Hoşgeldiniz konuşmasını MHP Yöneticisi İbrahim Gümüş yaparken Anamur Belediye Başkanı ve MHP Anamur Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe konuşmasında 5 yıl boyunca yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Türe devam eden ve planlanan projeler ile ilgili de bilgiler verdi.

Programa katılamayan İlçe Eski başkanı Mehmet Ali Keskinaslan’ın mazeret mesajı katılımcılara iletildi.
MHP ilçe Başkanı Erdal Bulut konuşmasında MHP’de görev değişimin bir bayrak yarışı olduğuna, koltukların kişileri değil sadece camiayı temsil ettiğine bu yüzden de İlçe Eski Başkanlarının partileri için seferber olarak toplantıda yer aldıklarına değindi. Hepsinden Allah razı Olsun, Ülkücü oldukları için bu gün buradalar, işte ilçe Eski Başkanlarımız, işte gerçek Ülkücüler, birlikteyiz, biriz, adayımız Mehmet Türe’nin arkasında dimdik yürüyoruz. Çalışmalarımız son hız devam ediyor, köylerdeyiz, mahallelerdeyiz, heryerdeyiz. dedi.

İlçe Eski başkanı Ahmet Türkay konuşmasında rotamız belli, kaptanımız belli, başarıya and içtik ve Allah’ın izniyle başaracağız, dedi.

Program ilçe Eski Başkanlarından İsmet Babahan’ın söylettirdiği Çırpınırdı Karadeniz Marşı ile alkışlarla son buldu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.