Erdoğan Seçim Çalışmalarını Fethiye’de sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisinden Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olan MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’ye geldi.

Seçim çalışmaları için Fethiye’ye gelen Erdoğan ilk olarak İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Cengiz Çay, MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük ve partililerle bir araya geldi. Fethiye’de Seçim çalışmalarını sürdürecek olan Erdoğan İlçe Teşkilatının hazırladığı program çerçevesinde bazı Köylere ve Beldelere ziyaretlerde bulunacak.

DEMOKRASİNİN KAZANACAĞI BİR SEÇİM GEÇİRMEK İSTİYORUZ
MHP Seçim Bürosunda bir basın toplantısı düzenleyen MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan “Bir ay önce seçim çalışmasına başlarken daha seçime çok var derken artık seçim zamanına sayılı günler kaldı. Yeni uygulanan Büyükşehir yasası kanunun ardından Muğla ve ilçelerimiz ilk kez bir yerel seçime girecek. Ben bu seçimin tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor ve seçim sürecinin demokrasi ve bir bayram havasında geçmesini diliyorum. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak tamamen yasal ve demokrasinin kazanacağı bir seçim geçirmek istiyoruz. Ve bu konu ile üzerimize düşeni fazlası ile yapacağız.

HİÇBİR ADAYIN 400 KÖYE, 13 İLÇEYE VE 60 BELDEYE GİTMESİ MÜMKÜN DEĞİL
Artık Muğla’da 400 Köy muhtarı, 60 Belde Belediye Başkanı ve 12 İlçe Belediye Başkanı gibi seçilmeyecek.30 Mart yerel seçimlerinde yeni kanun ile birlikte bir Büyükşehir Belediye Başkanı ve 13 İlçe Belediye Başkanı seçilecek. Muğla ve ilçelerimiz coğrafi konum olarak çok büyük ve dağınık bir yerleşime sahip.Bu neden den dolayı fiilen hiçbir adayın 400 köye, 13 ilçeye ve 60 beldeye gitmesi mümkün değil. Vatandaşlarımız seçim süreci öncesinde her yeri dolaşmamızı tek tek kendileri ile görüşmemizi haklı olarak istiyor fakat gece gündüz hiç uyumadan ziyaretlerimizi gerçekleştirsek bile bu mümkün değil.

BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYLARINA ÇAĞRIDA BULUNDU.
Ben Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan olarak diğer siyasi partilerdeki aday arkadaşlarımızı ilçelerdeki veya Muğla ili genelinde yayın yapan bir televizyonda açık oturum programı yapmaya davet etmiştim ve hiçbir arkadaşımdan bu konuda cevap gelmedi. Bu teklifimi buradan yine yeniliyorum. Vatandaşlarımızın biz adayları hep birlikte bir arada görmesi ve çalışmalarımız hakkında bilgilenmesi için televizyon programları yapalım ve halkımız bizi görebilsin ve dinleyebilsin. Önceki beldedeki belediyelerimiz her hizmeti kendi kendileri planlama ve icra etme yetkisine sahipti. Ancak yeni sistem de Muğla’nın tek başına planlama yetkisi yok bu bir ekip takım çalıştırması gerektirmektedir.

800 SAYFALIK MUHALEFET HAZIRLADIK
Onun için biz seçim süresi başlamadan hazırlıklarımıza çalışmaya başladık diğer partilerden en önemli farkımız bu seçime önem verdiğimizin göstergesidir. Büyük şehir kanunu çıktığından bu yana teşkilatlarımızı adaylarımızı aday adaylarımızı büyük şehir kanunu ile ilgili bilgilendirdik eğittik. Çünkü ben TBMM’de İç İşleri komisyonu üyesi olarak görev yaptığımdan dolayı bu kanun ile ilgili gerçekten her kelimesini her noktasını her virgülünü inceledik. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu kanunun Mecliste görüşmeleri sırasında komisyon görüşmeleri sırasında bu kanunun ülkeye getirecek sıkıntılar ile ilgili 800 sayfalık bir muhalefet hazırladık dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük ise Milletvekili ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek “ Milletvekilimiz ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Erdoğan Milletvekilliği ve gerçek mesleği İzmir Vali Yardımcılığı görevinde bulunurken ülkemize ve bölgemize çok güzel hizmetler sağlamıştır. Kendisinin de belirttiği gibi ülkenin menfaati dışında olan çalışmalara sonuna kadar muhalefetlik yapmış başarılı da olmuştur. İnşallah biz Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye, Seydikemer gibi ilçelerimizi de hep beraber 30 Mart yerel seçimlerinden galip çıkarak en güzel hizmeti el birliği ile vatandaşlarımıza sunacağız” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.