Ali Uğur Akbaş esnafları dinledi

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, esnaf gezilerinde büyük ilgi görmeye devam ediyor.

AKBAŞ, “ESNAF OLMAZSA OLMAZLARIMIZDANDIR”
Ali Ugur Akbas esnaflari dinledi-mMilliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çukurova İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, esnaf gezi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çukurova İlçesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki esnafları dolaşan Ali Uğur Akbaş, onlara hayırlı işler dileğinde bulunurken, “30 Mart’ta sizlerin desteği ve oylarıyla başkanınız olacağım. Sizleri hizmete boğacağım. Bundan şüpheniz olmasın” dedi.

MHP Çukurova Adayı Ali Uğur Akbaş, yol üzerinde bulunan esnafı tek tek dolaşıp onlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Ali Uğur Akbaş, Ülke genelinde olduğu gibi esnafların büyük bir bölümünün dertlerinin çok olduğunu söyledi. Akbaş,”Genelde en büyük ve ortak şikâyet eski işlerinin olmadığından yakınmaları oluyor. Bunun için diyoruz ki esnafımızın elinden nasıl tutarız, nasıl faydalı oluruz bunun planlarını ve projelerini yapıyoruz. Esnaflarımızla bire bir görüşüp sorunlarını dinliyoruz. Çünkü onların fikirleri bizim için önemli. Onların işlerini canlandırmak için projelerimiz var. ”dedi.

ÇEVRE İLLERDEN YERLİ TURİST GELECEK
Esnafla görüşmeleri sırasında yakınmaları dinleyen ve not aldıran Ali Uğur Akbaş, Çukurova bölgesinde hayata geçirecekleri projelerle esnafın işini kolaylaştıracaklarını belirterek, özellikle Turizm açısından hazırladıkları projelerle bu bölgenin adeta şaha kalkacağını ifade etti. Akbaş, “Ben ve ekibim dertlerinize derman olmak için geliyoruz. Göl bölgesi etrafında yapacak çok güzel işlerimiz olacak. Bu alanlara teleferik hattı, butik oteller, sahil, akvaryum, su oyunları, parklar ile vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde faydalanabilecekleri alanlar yapılacak. Bunlar sayesinde Çukurova’mıza çevre illerimizden yerli turistler gelecek. Onlar gelince de ki esnafımız da rahat nefes alacak. İşleri haliyle artmış olacak.”diye konuştu.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ
Seçim çalışmaları boyunca çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını da anlatan MHP Adayı Ali Uğur Akbaş, ulaşılamayan başkan değil, her zaman halkının yanında olan bir başkan olacağını yeniledi. Akbaş, az laf çok iş yapacaklarını da kaydedip” Amacımız seçim kampanyası süresince herkese ulaşabilmektir. Bunun içinde aday adaylığı döneminden itibaren aralıksız çalışıyorum. Yaptığımız planlama doğrultusunda mümkün olduğu kadar vatandaşlarımızla hep birlikte oluyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını da alıyoruz. Çukurovalı hemşerilerimin ilgisi benim var olan umudumu daha da artırıyor. Her gittiğimiz her ve ortamda bunu yaşıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bunun sonucunu ise 30 Mart’ta sandıkta alacağız. Yapılan son anketlerde ise iki puan önde bulunuyoruz.”şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.