BTP Gölbaşı Teşkilatı MHP’ye katıldı

BTP Golbasi Teskilati MHPye katildi-kBTP Gölbaşı Teşkilatı MHP’ye katıldı Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı’na destek için partilerinden istifa eden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Gölbaşı İlçe Teşkilatı düzenlenen bir törenle Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı’na destek için partilerinden istifa eden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Gölbaşı İlçe Teşkilatı mensupları, MHP Gölbaşı seçim bürosunda yapılan bir tören ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ne katıldı. İlçe Başkanlığından istifa eden Mustafa Canalp ve arkadaşlarına, MHP Gölbaşı seçim bürosunda düzenlenen bir törenle MHP rozeti takıldı. Canalp’e rozetini MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya ile Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı birlikte taktı.

“YUVANIZA HOŞGELDİNİZ”

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, katılım töreninde yaptığı konuşmada BTP’den istifa edip MHP’ye katılan Gölbaşı ilçe teşkilatına, “Yeni siyasi alanınıza, yuvanıza hoş geldiniz” dileklerinde bulunarak şunları söyledi: “Hayırlı bir iş ve hayırlı bir katılım için biraraya gelmiş bulunuyoruz. Mustafa Canalp kardeşimiz ve arkadaşlarının partimize katılımı bize güç ve destek verdi. Vatan, millet, hak, hukuk ve doğruluk diyen herkesi yaşadığımız bu kritik günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılmaya çağırıyoruz. Gelin bu yanlış gidişe birlikte duruş gösterelim. Değerli Mustafa kardeşimizi tebrik ediyorum. Allahım hayırlı ve uğurlu etsin.”

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTILAR”

Katılımların MHP’ye ve kendisine güç verdiğini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı da konuşmasında şunları söyledi:“Bu hayırlı günü sizlerle beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. ‘Konu vatansa gerisi teferruattır’ diyerek Milliyetçi Hareket Partisi’ni seçen bu değerli kardeşimi kutluyorum. İnşallah pek çok vatansever arkadaşımız, bu saflarda bizimle olacak. Gelişleri var olan güzümüze güç katacaktır. Mustafa kardeşimi kutluyorum. Gölbaşı’mızda dimdik duran bayrağımızı, Ankara ve diğer ilçelerimize de dikip hayırlı hizmetler yapmak istiyoruz. Bu işlerin yapılmasında da birçok kardeşim gibi Mustafa Kardeşimiz de Gölbaşı’nda bize yardımcı olacak. Onun için kol kola girdik; inşallah birlikte başarılı olacağız.”MHP Gölbaşı seçim bürosunda gerçekleşen tören ile MHP’ye katılan Mustafa Canalp da, teşkilatı ve kendisi adına Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılmaktan duyduğu mutluluğu belirterek törene katılan herkese teşekkür etti.

BTP Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın MHP’ye katılım törenine MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, MYK üyeleri, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, belediye meclis üyeleri, MHP ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Gölbaşılı vatandaş katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.