Türk Halk Oyunlarında iki şampiyonluk

Türk Halk Oyunları’nda Büyükşehir’in minikleri ve büyükleri grup şampiyonu oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Türk Halk Oyunları Ekipleri, Kahramanmaraş’ta yapılan Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Yarışması’nda minikler ve büyükler kategorilerinde 1. oldu.

Bu sonuçlarla Adana Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Oyunları Minikler Ekibi haziran ayında Ankara’da, Büyükler Ekibi de temmuz ayında İstanbul’da yapılacak Türkiye Şampiyonalarına katılmaya hak kazandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kürek İhtisas Spor Kulübü Yöneticisi Mustafa Yılmaz, Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonaları’nda Adana’yı en iyi şekilde temsil etmek için yoğun çaba sarf edeceklerini söyledi.