MHP Adayı Akbaş’a ilgi her geçen gün artıyor

ali-ugur-akbasAli Uğur Akbaş, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Gün içindeki esnaf gezileri ve ev ziyaretlerinin yanı sıra gelen davetler nedeniyle de değişik açılışlara da katılıyor.

MHP Adayı Akbaş’a ilgi her geçen gün artıyor

MHP Çukurova İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Gün içindeki esnaf gezileri ve ev ziyaretlerinin yanı sıra gelen davetler nedeniyle de değişik açılışlara da katılıyor. Ali Uğur Akbaş, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurdele kesimlerinde ise bol kazançlar dileğinde bulundu.

MHP Adayı Ali Uğur Akbaş, birer gün arayla Oses çiğköfte, Vome Döner Salonu ve Son olarak katıldığı Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan Medine-Delal Güneş ve Polat İnanç’a ait Özel Adana Dikkat Sürücü Kursu açılışlarını yaptı. Ali Uğur Akbaş, “Çukurova için her şeyde varım. Çünkü açılan her işyeri istihdam demek. Bizim projelerimiz arasında işsizlere iş imkânı sağlamak var. Bu nedenle de gelen tüm davetlere katılıp açılışlarını yapmak bizi onurlandırıyor.”dedi.

SOSYAL TESİSLERDE İŞ İMKÂNI SAĞLAYACAĞIZ

“Her mahalleye bir sosyal tesis” projesiyle o mahallede yaşayan işsizlere iş olanağı sağlayacaklarını belirten Ali Uğur Akbaş, yapılacak olan sosyal tesislerin içinde, kafeteryalar, oyun alanları, yüzme havuzu, kütüphaneler, düğün salonlarının yer alacağına dikkat çekti Akbaş,”Halkımız buralardan çok rahat bir şekilde faydalanacaklar. Tesislere gelen Çukurovalılar uygun fiyatlarla aileleriyle buralarda güvenli bir şekilde günlerini geçirebilecekler. Kesinlikle kar amacı olamayacak. Bir çayı 50 kuruşa, düğünleri ise 400-500 lira civarında yapabilecekler. Kütüphanelerden yararlananlarda ise ücret alınmayacak.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.