MHP’li Karakaya yoksulları sevindirdi

MHPli Karakaya yoksullari sevindirdiMHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, yardımları iki katına çıkaracaklarını söyledi.

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Karadeniz Fm’in konuğuydu. Karadeniz Fm de Ankara projelerine değinen Karakaya, tarihi ulus projesini anlatarak; “Biz Ankara sevdalısıyız, bizim sevdamız Ankara. O yüzdendir ki; Ankarayı yeniden inşa etmek için yola çıktık. Bu kutlu yolculukta Ankara halkının duasını ve desteğini bekliyoruz” dedi.

Karakaya, Karadeniz Fm deki programından sonra Bağlumda düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Aziz şehitlerimizin ruhları için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantıda görülmeye değer enstanteneler yer aldı.

Karakaya, konuşmasında “Allah nasip etti MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldum. 130 günü aşkın süredir sahalardayım. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bize inanan insanlar var dedik ve erken yola çıktık” dedi.

Bu seçimlerin önemine vurgu yapan Karakaya “milletin birliği, devletin bekası ve çocuklarımızın geleceği için bu seçimler önemli” dedi. Karakaya, “Bana soruyorlar hocam yardımlar ne olacak? ben diyorum ki yardımları iki katına çıkaracağım. Ankara çok zengin! Bundan sonra Ankara’nın zenginliğinden, Ankara da yaşayanlar faydalanacak, Çünkü ben ranta dayalı iş yapmam, ben halka hizmet ederim” dedi.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Pursaklar Belediye Başkan Adayı Süleyman Tamkoç, Keçiören Belediye Başkanı Mehmet Ali Tanrıverdi ve MHP milletvekillerinin de yer aldığı toplantı büyük coşku ve “Ankara’ya Karakaya” sloganlarıyla son buldu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.