Mustafa Ak, kaçak elektrik mi kullanıyor?

kecioren-ak-kacak-elektrikAk Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Mustafa Ak’ın seçim çalışmalarında kaçak elektrik kullandığı iddia ediliyor.

Ak Parti Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak seçim çalışmalarına hızla devam ediyor Ama ortaya atılan bir iddia Ak Parti Keçiören İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa seçim kampanyasında kaçak elektrik mi kullanıyor sorusunu akıllara getirdi.

Keçiören’de halen belediye başkanlığını sürdüren ve uzun bekleyişten sonra AKP’den yapılan açıklamayla tekrar aday olan Mustafa Ak, adaylığının geç açıklanması nedeniyle diğer adaylarla arasında meydana gelen zaman farkını kapatmak için yoğun bir kampanya içine girdi.

Seçim telaşına giren Mustafa Ak ve Ak Partililer Keçiören’in ilçenin her yerinde varlıklarını gösterebilmek için ışıklı bilboardlar kurmaya başladılar. Hummalı bir şekilde ilçenin her yerindeki bilboardlara posterleri,pankartları,afişleri asılan Mustafa AK,bunların gece de görülebilmesi için ışıklandırma sistemi yaptırdı.

Ancak bu aydınlatma sisteminin elektriğinin nereden alındığı görülünce vatandaşlar şaşkınlığa düştü. Başta Bağlum bölgesindekiler olmak üzere birçok yerdeki bilboardların aydınlatma sisteminin elektrikleri , devletin cadde ve sokakların aydınlatılması için diktiği ve gideri direkt olarak hazineden karşılanan elektrik direklerinden çekildi.

Günlerden buyana AKP adayı Mustafa Ak’ın afişleri devlet kesesinden harcanan parayla aydınlatılıyor.

Olayı tepkiyle karşılayan Keçiörenli vatandaşlar ise, “Bu kadar da olmaz. Adaylar seçim çalışmalarını kendi ceplerinden ve partilerinden aldıkları desteklerle yürütmek zorundalar. Mustafa Ak’ın yaptığı devletin, milletin kesesine el uzatmaktır.” Diyorlar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.