Çakır’dan MHP’ye tam destek

AKP’den istifa eden Mahmutlar Belediyesi eski başkanı ve MÜTBİR eski başkanı Aladdin Çakır MHP’ye tam destek vereceğini açıkladı

İŞTE Çakır’ın açıklaması: “ 24 yıllık siyasi hayatım boyunca, hizmet ediğim Beldemiz ve Köylerimizdeki vatandaşlarımızın ve siyasi camiamızın gösterdiği istikamet doğrultursunda şahsi kararımla birlikte; bugünden itibaren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında siyaset yapmaya karar verdim. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mali idareler genel seçiminde, her şartta ve kademede MHP bir neferi olarak, tüm çalışmaların içerisinde olacağıma belirtmekle birlikte; inşallah MHP Alanya İlçe Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel ve Antalya Büyük Şehir Başkan Adayı Kemal Çelik beyin başarılı olmaları ve seçimi kazanmaları ile ilgili olarak elinden gelen tüm destek ve gayreti göstereceğimi MHP camiası ve kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyarım.”