Miting gibi açılış

miting_gibi_acilis_k1MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in Mahmutlar Seçim Ofisi açılışında, 5 bin kişinin katılımı sonucu izdiham yaşandı

YÜCEL’İN seçim ofisi açılış törenine Mahmutlar’ın yanısıra merkez ve köylerden de geniş katılım vardı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Yücel, “Sizlerin sevgisi ve varlığı bize güç ve kuvvet veriyor” dedi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yücel, halkın desteğini arkasında hissettiğini belirterek “Bundan sonra da Büyük Alanya için hep bu güç ve heyecan içinde, ekip ruhu ile çalışacağız” dedi.

‘SİZLERİN BİR NEFERİYİM’
Alanya’nın tarihi değerlerine saygı duyulacak bir şehir olacağını belirten Yücel, “Şehirde hiç kimse kendini yabancı hissetmeyecek. Eş dost ayrımı yapanlara ‘Dur’ demek için geliyoruz. Alanya’yı yönetirken ne devletin kaşesi, ne sistemin maşası olacağız. Biz sizlerin bir neferi olarak gece gündüz birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Mahmutlar beldesinde görkemli bir törenle seçim iletişim merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine, önceki gün AKP’den istifa eden eski Mahmutlar Belediye Başkanı ve MÜTBİR Başkanı Alaattin Çakır, Garip Kodal, Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin, Payallar Belediye Başkanı Abdullah Öztürk, Çıplaklı Belediye Başkanı Yaşar Ertekin, İncekum Belediye Başkanı Fahri Baysal, Güzelbağ Belediye Başkanı Mehmet Kula, Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yücel, seçim ofisinin bulunduğu alana girişi sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

‘BÜYÜK ALANYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’
Kadınların da katıldığı açılış töreninde açılışa katılan coşkulu kalabalığı selamlayan Yücel, “Seçim iletişim büromuz hayırlı olsun, sizlerin bu sevgisi ve varlığı bizlere güç ve kuvvet vermektedir” dedi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yücel, “Beldelerin birleşmesi ve Büyükşehir Yasası ile ortaya çıkan yeni belediyecilik anlayışının ilk belediye başkanı olma cesaretini bana sizler verdiniz. Bundan sonra da Büyük Alanya için hep bu güç ve heyecan içinde ekip ruhu ile çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu. Vatandaşlar ‘Seninleyiz’ sloganları atarak Yücel’e destek verdi. Alanya’nın tarihi değerlerine saygı duyulacak bir şehir olacağını belirten Yücel, “Biz farklı vücutlarda aynı duygularla yaşayan kardeşleriz. Köylerimiz, beldelerimiz ve mahallelerimiz bizlerin kültürünü anlatacak” dedi.

‘SİSTEMİN MAŞASI OLMAYACAĞIZ’
Yücel, “Alanya’ya gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz, sadece kumsaldan oluşan bir şehir değil, Alanya’nın bir Selçuklu şehri olduğunu da görecek. Biz halk ile Alanya’yı yönetecek bir belediyecilik anlayışı ile bu göreve talip olduk. Bu şehirde her yönü ile sizler olacaksınız. Bu şehirde yabancılarımız da dâhil hiç kimse kendini yabancı hissetmeyecek. Biz seçimlerden seçime ve eş dost ayrımı yapanlara ‘Dur’ demek için geliyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi bizler Alanya’yı yönetirken ne devletin kaşesi, ne sistemin maşası olacağız, biz sizlerin bir neferi olarak gece gündüz birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz” mesajı verdi. Seçim bürosunun açılışında partiye yeni katılan isimlere rozetleri de takıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.