MHP Korkuteli Seçim Bürosu açıldı

MHP Korkuteli Seçim Bürosu açıldı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Korkuteli seçim bürosu törenle açıldı.

MHP’nin seçim bürosunun açılışına MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, İl Başkanı Osman Çetin ve partililer katıldı. Açılıştan konuşan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, yeniden belediye başkan adayı olduğunu belirterek, “Büyükşehir, Korkuteli başkanlarını ve muhtarı seçecek bir seçim yaşayacağız. Tüm adaylar olarak kutsal bir göreve, sorumluluk isteyen bir göreve talibiz” dedi.

korkuteli-2

HAVALİMANI SÖZÜ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik ise “Bu coşku bizim çalışma azmimizi arttırıyor. İnşallah 31 Mart sabahı bu coşkuyu yeniden yaşayacağız. Korkuteli’nde 4’üncü kez MHP’nin bayrağını dikeceğiz” dedi. Konuşmasında Büyükşehri Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında bilgi veren Çelik, Batı Antalya’ya havalimanı yapılması için çalışma yapacaklarını söyledi. Seçimdeki rakiplerini de eleştiren Çelik, vatandaşlardan destek istedi.