Manisa Büyükşehirde hizmetler tüm hızıyla devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de hayata geçirilen Beton, Taş, Bordür ve Büz Fabrikası’nda imalatı yapılan taşlar Gölmarmara ilçesi Hıdır Caddesi üzerinde yapılan bordür, oluk ve kilit parke taş döşeme için ilçeye sevk edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla Salihli’de hayata geçirdiği Beton, Taş, Bordür ve Büz Fabrikası’nda üretim tüm hızıyla devam ediyor. 

Fabrikada üretimi yapılan taşlar, ilçelerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere ilçelere sevk ediliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından üretimi yapılan taşlar, öncelik sırasına göre hazırlanan program kapsamında kullanılmak üzere yine Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarıyla sevkiyatları yapılıyor. 

Gölmarmara ilçesi Hıdır Caddesi üzerinde devam eden çalışmalarda kullanılmak üzere Salihli Beton, Taş, Bordür ve Büz Fabrikası’nda üretimi yapılan bordür, oluk ve kilit parke taşlarının da sevkiyatları yapılarak, ilçedeki vatandaşların hizmetine sunulacak.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara ilçesinde yaptığı hizmetlerini en kısa zamanda bitirmek amacıyla tüm hızıyla çalışırken, vatandaşların memnuniyetinin sağlanması için tüm çabasını ortaya koyuyor.

YIKILAN KÖPRÜ YENİLENDİ

Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Başıbüyük Mahallesi’nde aşırı yağışlardan dolayı yıkılan köprü, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesinin ortak çalışmasıyla kısa sürede yenilendi. Çalışma, köprüyü kullanan vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Başıbüyük Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta yaşanan aşırı yağış, mahallede bulunan köprünün yıkılmasına neden oldu. Yağışların durmasıyla birlikte harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ile işbirliği yaparak köprüyü yeniledi. 

Köprünün yıkılması sonucu kapanan yolda menfez döşeyen ekipler, hem köprüyü yeniledi, hem de yolun yeniden trafiğe açılmasını sağladı. Vatandaşların sorun yaşamaması için mesai mefhumu gözetmeksizin görev başında olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Manisalıların huzurlu bir ortamda yaşaması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.