BÜYÜKŞEHİR KENAN EVREN’İ ASFALTLADI

SÜRÜCÜLER, HALK VE ESNAF, KENAN EVREN BULVARININ YENİ HALİ VE GÖRÜNTÜSÜNDEN SON DERECE MEMNUN…

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN “ADANA’NIN YOLLARI BAŞTAN” SLOGANIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ, KENTİN TÜM ANA CADDELERİNİN YENİDEN ASFALTLANMASIYLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR, KENAN EVREN BULVARIN’DA DA TAMAMLANDI.

Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Kenan Evren Bulvarı’nda sürdürdüğü asfalt çalışması sona erdi. “Adana’nın Yolları Baştan” sloganıyla kentin tüm ana caddelerini asfaltlayan, bunu yaparken eski asfaltın üzerine döküm gerçekleştirmek yerine, önceki asfaltı sökerek çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son olarak Kenan Evren Bulvarı’nın tamamını asfaltladı. Yaklaşık 1 hafta süren asfalt yenilenmesi ve şerit çizilmesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından görüntüsü değişen ve trafiğin daha güvenli ve konforlu aktığı bulvarda, esnaf da asfaltlama faaliyetleri nedeniyle son derece memnun.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, çok sayıda bulvarda ve caddede tamamlanan asfaltlama çalışmalarını, Kenan Evren Bulvarı’nda da bitirmenin ve Adanalıların daha modern yollar kullanmasına olanak sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, hizmet etmeyi sürdüreceklerini ifade etti. Aldırmaz, ““Hemşehrilerimize verdiğimiz kaliteli asfalt sözünü tam anlamıyla yerine getiriyoruz. ‘Adana’nın yolları baştan’ sloganının gereği olarak kentin tüm ana caddelerini asfaltlıyoruz. Kenan Evren Bulvarı’nda da, diğer ana cadde ve bulvarlarda yaptığımız gibi, önce eskiyen asfalt söküldü, yerine yeni asfalt döküldü. Bu yapılırken de ASKİ ekipleri, daha sonra yeniden iş çıkmaması için, asfalt döken ekiple koordineli olarak çalışma gerçekleştirdi. Asfalt dökülmesinin ardından da şeritlerin çizilmesi tamamlandı. Kenan Evren Bulvarı şu anda yeni bir görünüme kavuştu” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.