MHP’ye katılan Kerim Aydogan’a rozeti takıldı..

alanyaKerim Aydogan için MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törene MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP İl Başkanı Osman Çetin, MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar ve partililer katıldılar.

Yücel, ‘Partimize katılan Kerim Aydogan’ı tebrik ederim. Alanyamıza hizmet etmek için her geçen gün daha da güçleniyoruz’

Rozet töreni öncesi birde basın toplantısı düzenlendi.

Geçen hafta içinde Alanya için çok güzel bir gelişme olduğunu belirten MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar, ‘Çünkü Alanya’nın değerli işadamlarından Alanya sevdalısı ALTSO eski Başkanı Sayın Kerim Aydoğan, arkadaşları ile birlikte bir karar vermişti. Bu haber Sayın Kerim Aydoğan başkanımızın önümüzdeki süreçte ALTSO Başkanı iken ekibi ile birlikte yaptığı Alanya’ya hizmet etme sevdası ile dolu olan bilgi birikim anlayışını önümüzdeki süreçte MHP saflarında hizmet etme yönünde bir açıklama yaptı. Biz de mutlu olduk. Bu mutluluğumuzu kamuoyu ile birlikte paylaşmak amacı ile Kerim başkanımız yönetim kurulumuzu ziyaret etti. Kerim Başkanımıza hoş geldiniz diyorum. Sadece Kerim başkana değil. Kerim başkanımın birikimine sahip olduğu Alanya sevdasına da hoş geldin diyorum’dedi.

Mahmutlar’ın önemli isimlerinden Kodal ailesinden Garip Kadol’ın bundan sonra Türk milletine hizmet anlamında kara sevdalılara dâhil olma kararını verdiğini belirten Uyar, ‘ Sayın Garip Kodal kardeşime de hoş geldiniz diyorum. Kerim başkanım özellikle benim yöneticilik süremde kendisi de ALTSO başkanı idi. Gözlemlediğim bir şey vardı. Kerim başkanım sadece Alanya’ya hizmet etmek istiyordu. Bunun için ekibi ile birlikte projeler üretiyordu. Bu projeleri de hiçbir siyasi ayrıcalık gözetmeksizin her yere ulaştırıyordu. Benim tespit ettiğim bu husus farklı bir şeydi. Hiçbir siyasi kaygı yoktu. İktidar ve muhalefete hep dosya sundu. Dosyalar da hep dolu dolu. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kerim başkanım bize şeref verdi. Hoşgeldiniz sizinle güçlendik. MHP olarak değil il olma sevdası olan Alanya güçlendi. Biz başaracağız. Alanya’da değişimi başaracağız. Birlikte başaracağız’ dedi.

Bugün MHP’ye katılmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Kerim Aydoğan, ‘ Başkanım o kadar hoş şeyler söyledi ki ben de gurur duydum. Biz daha önceki süreçte ALTSO’da çalışma sürecinde her zaman Cafer başkanımızdan ve MHP’den destek gördük. Tüm projelerimizin oluştması için destek gördük. Çünkü bir amacımız vardı: Alanya’ya hizmet edebilmek. Çeşitli projelerle Alanya aslında kendi yağı ile kavrulabilecek pozisyonda oldu. Çünkü elimizden geldiğince projeler ürettik ve bunu Alanya’ya sunmaya çalıştık. Bunların devamını getirebilmek için Adem başkanımla MHP olarak yeni bir değişim yakaladık ve yeni bir değişim hareketi başladı. Yeni amaçlarımızı yeni alanya projelerini el birliği ile hep birlikte başaracağız. Sizlerin de destekleri ile bunu gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz o yüzden de buradayız. İşte bu nedenle gurur duyuyorum Alanya’ya hizmet edebilmek için’ dedi.

MHP’yi değişimden yana oldukları için tercih ettiklerini belirten Kerim Aydogan, ‘ MHP’nin değişimi gösterdiğini görüyoruz. Alanya’ya hizmet aşkı ile dolu olduğuna inanıyoruz. O yüzden Adem başkanım ile birlikte MHP’de Alanya’ya hizmet edeceğiz. Ben Sayın Hasan Sipahioğlu’na destek verdiğimi söylemedim. Ama bana gelen her kim olursa olsun aynı duyarlılıkla yaklaşırım. Alanya’dan birçok insan benim misafirim olarak gelmiştir. Neticede şehrin bir belediye başkanı tüm birim müdürleri ile oraya gelmişse ben onunla en iyi şekilde ilgilenmek benim insani görevim. Benim MHP’ye geçişimde parimden hiç beklentim olmadı, ancak partimin vereceği her türlü göreve hazırım’ dedi.

Rozet törenin ardındna bir açıklama yapan MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, ‘ Sayın Kerim Aydogan bölgemizde sevilen ve sayılan bir iş adamıdır. Kendisinin MHP ile olması bizlere onur ve güç vermiştir. Ben nasıl MHP’ye hizmet etmek için geldimse Sayın Aydogan’da aynı duygularla Alanyamıza hizmet aşkı ile gelmiştir. Kendileride açıklamalarında ‘ben taşı taş üstüne koyanın yanındayım’ demiştir. Bu katılımdan dolayı öncelikle ülkemize, milletimize, Alanya’ya ve ailesine hayırlı uğurlu olmasını dilerim’ dedi.

Aydogan’a rozetini MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin taktı. Aydogan’ı tebrik eden Çetin, parimize hayırlı uğurluu olsun dedi.
Kemal Çelik’te Kerim Aydogan’ı tebrik ederek Antalya ve Alanya’da birlik zamanı mesajı verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.