Yenimahalle’de Park Aydınlatması Bedava

yenimahalleYenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklarda kullanılan aydınlatma lambalarını, tasarruf açısından büyük önem taşıyan led ve güneş enerjili aydınlatma sistemiyle değiştiriyor.

Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklarda kullanılan aydınlatma lambalarını, tasarruf açısından büyük önem taşıyan led ve güneş enerjili aydınlatma sistemiyle değiştiriyor.

Yenimahalle sınırları içerisinde bulunan parklara tasarruflu aydınlatma sistemini yerleştiren belediye, bu yolla yüzde 75 oranında tasarruf sağlıyor. 7’den 70’e herkesin gönül rahatlığıyla gezebileceği ve eğlenebileceği yaşam alanlarından biri olan parklar, gündüz olduğu gibi akşamları da gözleri kamaştırıyor. Tasarruflu Led lambalar ve güneş enerjili aydınlatma sistemleri Yenimahalle Belediyesi’nin bütçesine büyük katkı sağlıyor. Led lambalar yüzde 75 oranında enerji tasarrufu sağlarken, güneş enerjili aydınlatma sistemi ise tamamen doğal yollarla tasarruf sağlıyor. Yenimahalle parklarını geceleri ışıl ışıl yapan bu sistemin tüm parklara uygulanması planlanıyor. Şu ana kadar ilçe sınırlarında 92 parka led aydınlatma, 76 parka ise güneş enerjili aydınlatma sistemi yerleştirildi.

yenimahalle2Yenimahalleli vatandaşların güvenilir ve huzurlu ortamlarda yaşaması için sürekli çalıştıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Parklarımız ve bahçelerimizde akşamları da güneş ışığını aratmayacak olan tasarruflu sistemleri yerleştiriyoruz. Yenimahalle’ye fayda getirecek her türlü teknolojiyi takip ediyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.