Erdemli Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor.

erdemli2Erdemli tarihinde en çok asfaltlama hizmetinin bu dönemde yapıldığını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her konuda olduğu asfalt hizmetinde de son derece kaliteli ve nitelikli hizmet üretildiğinin altını çizdi.

Erdemli Belediyesi, asfalt çalışmalarının durmaksızın sürdüğünü bildirdi. Aynı anda 2–3 ayrı noktada asfalt yol yapıldığı belirtilirken, çalışmaların bundan sonrası için de devam edeceği kaydedildi. Erdemli’nin çok büyük bir asfalt yol sorunu kalmadığını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son 4,5 yılda yaptıkları asfalt hizmetleri ile büyük ölçüde ilçenin bu sorununu çözdüklerini ifade etti.

ASFALT EKİBİ KARGICAK MAHALLESİNDE
Asfalt yol konusunda son derece iddialı olduklarını kaydeden Tollu, kurdukları ekiplerden bir tanesinin Kargıcak Mahallesinde hizmet verdiğini söyledi. Kargıcak mahallesinin daha önceki dönemlerde ihmal edildiğini belirten Tollu, bu açığı kapatmak için şu an bölgede çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Yapılan çalışmalarda tüm ara yolların dahi asfaltlandığını dile getiren Tollu, “asfaltsız, parkesiz yol bırakmayacağız. İlçemizi hem asfaltla hem de parke yollarla donattık. Yeni yollar açtık ve ilçemize nefes aldırdık. Çalışmalarımız bundan sonrasında da hız kesmeden devam edecektir” dedi.

BELDE VE KÖY YOLLARI DA ASFALTLANIYOR
Asfalt çalışmaları çerçevesinde ilçeye bağlı belde ve köylerin de yollarının yapıldığını kaydeden Tollu, ihtiyacı olan her yere gittiklerini ve hizmet ürettiklerini söyledi. Yapılan hizmetlerin insan odaklı olduğunu belirten Tollu, “belediyemiz insanların nerede bir ihtiyacı varsa, nerede bir insan varsa oraya gitmektedir. Bundan sonrası için de Allah izin verdiği sürece gitmeye devam edecektir. 2009 yılında yaptığımız yatırımların şimdi meyvesini yiyoruz. Belediyemizi her açıdan güçlendirdik. Aldığımız araç gerecin yanında belediyemizi ekonomik manada da güçlendirdik. Şimdi bu sayede her yere hizmet götürebilecek güçte ve kapasitedeyiz” dedi.

Başkan Tollu, açıklamasının sonunda Kargıcak Mahallesinin yıllardır ihmal edilmişliğinin önüne geçmek adına kendi dönemlerinde önemli hizmetler yaptıklarını ifade ederken, özelliklede yeni yol açma, asfaltlama ve parke yol konularında uzun yıllar sonrasında Kargıcak Mahallesinin yeniden hizmet almaya başladığının altını çizdi. Tollu, bundan sonrası için de Kargıcak Mahallesine hizmetlerin devam edeceğini vurgulayarak sözlerini sonlandırdı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.